Oplaadpunt

Oplaadpunt voor elektrische fietsen bij Theehuis Grootveen

Theehuis Grootveen is een officieel gecertificeerd oplaadpunt en is aangesloten bij diverse fietsroutes & netwerken waaronder Fietsnetwerk.nl. Het fiets knoopppunten netwerk in Nederland is de afgelopen jaren steeds verder verbeterd. Fietsnetwerk.nl bouwt een aanvulling op dit geweldige fietsroutenetwerk systeem. Dit aanvullende fietsroutenetwerk sluit aan op het bestaande knooppuntennetwerk en is bedoeld voor de fietsers die ook weleens af willen wijken van de bestaande knooppunten. Hiermee worden nu op een unieke manier ook de gebieden buiten het knooppunten netwerk in kaart gebracht. Het nieuwe fietsnetwerk is te herkennen aan de nummers die bestaan uit 3 cijfers die naadloos aansluiten op de bestaande knooppunten. De nummers zijn gekoppeld aan aantrekkelijke locaties, zoals bijvoorbeeld bezienswaardigheden, musea en horecagelegenheden net zo als Theehuis Grootveen met hun lekkere appeltaart en oplaadpunt voor de elektrische fiets . Dankzij dit nieuwe netwerk kan de recreatieve fietser op eenvoudige wijze afwisselende en aantrekkelijke fietsroutes plannen.

In steeds meer hotels, restaurants, campings en andere openbare gelegenheden zijn oplaadpunten voor uw elektrische fiets. In Nederland en de omringende landen is er altijd een oplaadpunt in de buurt. Het is vooralsnog wel belangrijk dat u van te voren uw route duidelijk hebt, en weet waar u uw fiets kunt opladen. Niets is zo vervelend als zonder stroom te zitten op een elektrische fiets. Theehuis Grootveen bied deze mogelijkheid en is de ideale plek om uw fiets op te laden en u ondertussen heerlijk kan ontspannen onder het genot van een kopje koffie of onze huisgemaakte appeltaart.

Oplaadpunten en accu

Wanneer u een eind gefietst heeft moet u de accu van uw fiets weer opladen. Het verschilt erg per fiets na hoeveel kilometer dit is. Ook maakt het uit of u de accu de hele tijd gebruikt en op welke stand. De gemiddelde afstand die u kunt afleggen met een E-bike zal liggen tussen de 40 en 60 kilometer.

U kunt in Nederland tegenwoordig op veel locaties uw E-bike opladen. Dit kan in het buitenland moeilijker zijn. In het buitenland kunt u de E-bike opladen op plaatsen waar een stroomaansluiting van 220 volt is.

Wanneer u vindt dat u te vaak uw E-bike moet opladen, dan kunt u ervoor kiezen om een extra accu aan te schaffen. Dit kan ook handig zijn wanneer u echt lange afstanden wilt gaan fietsen.

Service en hulp

Wanneer u problemen heeft met uw E-bike in het buitenland kunt u het best een fietswinkel opzoeken. In de meeste grotere dorpen is wel een fietsenmaker of fietswinkel vinden. Veel van deze fietsenwinkels of fietsenmakers verkopen of repareren E-bikes. Is er geen fietsenmaker, dan biedt mogelijk de locale autogarage uitkomst.

Gecertificeerd fietsnetwerk.nl

THEEHUIS GROOT VEEN – EDE FIETSOPLAADPUNT 780