Over ons

Careander

Theehuis Grootveen is onderdeel van Careander, een organisatie die mensen ondersteunt met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Wij werken vanuit de christelijke visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving helpen we cliënten het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen cliënten het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander ondersteunt bij wonen, werken en vrije tijd en is te vinden in diverse plaatsen in Gelderland.

Medewerkers

Wij zijn trots op ons personeel! Het personeel in het Grand Café, de winkel, werkplaats , buiten en het atelier bestaat uit enthousiaste mensen die vanwege een verstandelijke beperking extra begeleiding krijgen bij hun werk. Ze zijn verantwoordelijk voor zowel de bediening, als voor de gemaakte producten in de winkel, keuken, werkplaats, en Atelier en zo ook buiten voor de beesten en onderhoud van het terrein

Vrijwilligers

Het theehuis werkt actief met vrijwilligers in het Grandcafe de keuken, werkplaats,winkel en aterier. Vrijwilligers zijn voor ons en onze medewerkers van grote toegevoegde waarde.er is van alles mogelijk. Wilt u vrijwilliger worden? Onze contactpersoon voor vrijwilligers geeft u graag meer informatie.  Tel:0610019315  Email: c.lokhorst@careander.nl

Het theehuis is onderdeel van zorgorganisatie Careander. Onze medewerkers krijgen via Careander dag activiteiten . De begeleiders zijn in dienst bij Careander. Hiernaast wordt het werk in het Theehuis mede mogelijk gemaakt door de hulp van vele vrijwilligers .

Meer informatie

Bel of mail de afdeling Advies & Ondersteuning. Telefoon: (0341) 46 78 32 (kantoortijden). E-mail: adviesenondersteuning@careander.nl.

Zie ook www.careander.nl of volg ons op Twitter of Facebook.