Theehuis Grootveen is een familiebedrijf dat wordt gerund door Gerrit Hoogenraad die in drie jaar tijd een schuur waarin koeien stonden renoveerde tot een nostalgisch theehuis.

 

Theehuis Grootveen is gelegen in een grote schuur op het erf van een boerderij. Deze schuur heeft aparte sanitaire voorzieningen en is een mooi ouderwets ingerichte ruimte waar u kunt genieten van een heerlijk bakje koffie, thee, fris of een biertje. Ook voor kinderen is onze locatie uiterst geschikt want u kunt uw kroost ten alle tijden in de gaten houden. Vanaf elke zitplaats op het uitgebreide terras is er zicht op een groot terrein en een open ren met allerlei dieren, in de toekomst komt er ook een grasveld met een speeltuintje

 

Al jaren lang verkoopt de familie Hoogenraad eieren aan huis en heeft hierdoor in de loop der jaren een uitgebreid klantenbestand opgebouwd. Vooral in de zomerperiode komen veel vaste klanten & toeristen een gezellig praatje met ons maken en zodoende is er een constante aanloop van mensen ontstaan. Hierdoor is het idee ook ontstaan om de koeienstal op het woonerf om te toveren tot een nostalgisch theehuis. Na meer dan 3 jaar verbouwd te hebben is de droom van Gerrit Hoogenraad en zijn gezin dan ook uitgekomen en is Theehuis Grootveen een feit.

 

Bij Theehuis Grootveen willen wij vooral de mensen onze kwaliteiten en zorg laten zien, waar zij onder het genot van een kopje koffie of thee hun verhalen kunnen delen en zo kunnen genieten van onze gastvrijheid. Het Theehuis is met name gericht op basis van verschillende & unieke mensen met ieder hun eigen verhaal.

 

Bij Theehuis Grootveen kunnen recreërende voorbijgangers, wandelaars en fietsers genieten van een kopje koffie, thee of anderen dranken. Ook serveren wij de befaamde huisgemaakte appeltaart waarmee Theehuis Grootveen een stempel heeft gedrukt in de regio Lunteren en Ede. Voor meer vragen of informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via onze contact pagina.

Met vriendelijke groet ,

Gerrit Hoogenraad - Banner Theehuis Grootveen

Over Theehuis Grootveen,